Iznajmljivanje pagoda

Differentevent iznajmljivanje ekskluzivnih pagoda za sve vaše događaje po najpovoljnijim cenama. Pagode dimenzija 5x5m su idealne za sve vrste proslava, prezentacija, venčanja, sajmova i drugih događaja. Pretvorite vaše dvorište sa jednom ili više naših pagoda u luksuzan ambijemt porodičnog ili korporativnog okupljanja.

Pagode imaju eleganciju kao ni jedan šator koji se nudi na tržištu i sa pravom dekoracijom mogu izazvati osećaj glamura i u vašem domu. Pagode za iznajmljivanje su izrađene od aluminijumske konstrukcije, krov i zuidovi su od visokokvalitetnog PVC materijala. Pagode se mogu montirati na travi, betonu, asvaltu, behatonu. Pagode za iznajmljivanje se u zavisnosti od terena na kome se montiraju pričvrscuju za podlogu ankerima na zemlji odnosno travi a na betonu asvaltu i behatonu posebnim betonskim tegovima gde se zbog montaže pagode na takvoj podlozi ista ne mora bušiti.

U zavisnosti od Vaših potreba i događaja koji organizujete, iznajmljene pagode mogu biti sa ili bez zidova, poda, itisona i reklamnog banera.

Pored iznajmljivanja pagoda nudimo Vam i dodatnu opremu : rasvetu, dekoraciju, barske stolove i stolice, banket stolove i stolice, grejanje, klimu.

Na Vama je da odaberete kakve pagode želite da iznajmite i kontaktirate nas, a sve ostalo je nasa briga

iznajmljivanje pagoda za manifestacije
iznajmljivanje pagoda za manifestacije (2)
iznajmljivanje pagoda za manifestacije 3
Iznajmljivanje pagoda za Vencanja i svadbe
Iznajmljivanje pagoda za Vencanja i svadbe2
Iznajmljivanje pagoda za Vencanja i svadbe3
Iznajmljivanje satora za krstenja
Iznajmljivanje pagoda za krstenja2
Iznajmljivanje pagoda za krstenja3