DIFFERENTEVENT

DIFFERENTEVENT  je firma sa sedištem u Beogradu koja se bavi iznajmljivanjem i prodajom šatora, pagoda i ostale event opreme kako u Srbiji tako  i u regionu.

Bilo da se radi o venčanju iz snova, poslovnoj prezentaciji, koncertu ili sportskom događaju DIFFERENTEVENT Vam stoji na raspolaganju sa svojim stručnim timom koji je uvek spreman da odgovori na sve vaše želje.

Tehnička lica izaći će na teren i zajedno sa vama iznaći najbolje tehničko rešenje, koje će vaše snove i želje pretvoriti u stvarnost.

 Na Vama je da izaberete mesto, a mi ćemo Vam pružiti ideje kako biste napravili savršen ambijent u koji ćete sa zadovoljstvom pozvati prijatelje da zajedno proslavite najlepše trenutke, kao i zaposlene i poslovne partnere na druženja uz predavanja i seminare.

Izaberite nešto što je lepo, moderno, funkcionalno i prihvatljivo za sve vrste dogadjaja otvorenog ili zatvorenog tipa – svadbe, promocije,seminare, modne revije, izložbe, manifestacije i ostale događaje i sve to uklopite u ambijent vašeg doma, preduzeća ili bilo kog drugog mesta po Vašoj želji.

differentevent

VAŠI IZAZOVI NAŠA REŠENJA

KONTAKTIRAJTE NAS DA SE DOGOVORIMO